زمان تحویل پروژه کارشناسی

قابل توجه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی
به اطلاع آن دسته از دانشجویان گرامی مقطع کارشناسی که موعد تحویل پروژه کارشناسی ایشان تیرماه 1400 بوده است می‌رساند، براساس مصوبه اخیر شورای آموزشی دانشگاه فرصت اعلام نمرات این درس تمدید شده است و این دانشجویان می‌توانند در پایان تابستان 1400 پروژه کارشناسی خود را تحویل دهند و همچنان دانش‌آموخته 31 تیرماه 1400 باشند.
چنانچه از بین این دانشجویان افرادی هستند که به دلایل مختلفی مانند تعجیل برای اعزام به خدمت سربازی یا ادامه تحصیل در خارج از کشور و ... مایلند حتما در تیرماه از پروژه خود دفاع کنند، لطفا درخواست خود را تا تاریخ 31 خرداد 1400 بصورت تلفنی یا ایمیلی به سرکار خانم زاولان منتقل نمایند تا برای این افراد یک جلسه ارائه در تیرماه برگزار شود. مابقی دانشجویان در ابتدای نیمسال آینده پروژه خود را ارائه خواهند کرد.
آموزش دانشکده

ارتقاء امنیت وب با وف ایرانی