اطلاعیه در مورد نحوه ارائه پروژه‌های کارشناسی(تیرماه 1400 )

اطلاعیه در مورد نحوه ارائه پروژه‌های کارشناسی(تیرماه 1400 )

آن دسته از دانشجویان که مایل به ارائه شفاهی پروژه خود هستند لازم است تا تاریخ چهارشنبه 9/4/ 1400به کارشناس آموزش دانشکده از طریق ایمیل یا تماس تلفنی اعلام نمایند.

مانند ترم‌های قبل 6 نمره از مجموع 20 نمره پروژه مربوط به کیفیت ارائه شفاهی است.

همچنین فایل pdf گزارش پروژه باید پس از تایید توسط استاد راهنمای پروژه، تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 16 تیرماه در سامانه یکتا بارگذاری شود.

برنامه زمان‌بندی ارائه دانشجویان ( استاد  داور و زمان ارائه ) تا روز دوشنبه 21 تیرماه از طریق کانال‌ و سایت  دانشکده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

ارائه دانشجویان در روز چهارشنبه 23 /4/1400 و در فضای مجازی IUT MEET برگزار خواهد شد. به عبارتی یک لینک در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت و لازم است دانشجویان با کلیک کردن روی آن وارد اتاق مربوط به ارائه‌ها شوند. در هرکدام از اتاق‌های مجازی ارائه پروژه، یکی از کارشناسان یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی به عنوان مسئول جلسه حضور دارند که مشکلات احتمالی را برطرف نمایند.

مانند قبل هر دانشجو 12 دقیقه برای ارائه و 5 دقیقه هم برای پاسخ به سئوالات احتمالی زمان خواهد داشت.

توصیه می‌شود در زمان ارائه، دانشجویان دوربین کامپیوتر یا لب تاب را روشن نمایند.

دفتر آموزش دانشکده

ارتقاء امنیت وب با وف ایرانی