*اطلاعیه مصاحبه داوطلبان ورودی دکترا سال 1400*

کلیه گرایش های مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان

ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبان محترم، خواهشمند است برای شرکت در جلسه مصاحبه دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان به نکات زیر توجه فرمائید.

مصاحبه گرایش­های گروه: تبدیل انرژی و ساخت و تولید روز یکشنبه مورخ 1400/3/23

مصاحبه گرایش­های گروه: گروه مکانیک جامدات و سیستم­های دینامیکی و مکاترونیک (کنترل، دینامیک و ارتعاشات) روز دوشنبه مورخ 1400/3/24

مصاحبه داوطلبان جامانده از مصاحبه اصلی: روز سه­ شنبه مورخ 1400/3/25

توجه: زمان مصاحبه متقاضیان در کد رشته مهندسی مکانیک پردیس دانشگاه نیز همانند زمان­های اعلام شده بالا می­باشد.

تذکر: لازم است داوطلبان  (مهندسی مکانیک پردیس) جهت اطلاع از جزئیات مصاحبه به سایت پردیس دانشگاه مراجعه و یا با شماره تلفن­های 33915320-031 ، 33915331-031 و 33913668-031 تماس حاصل فرمایند.

* روز سه شنبه 1400/3/18 جدول زمان­بندی داوطلبان ثبت­نام شده، جهت مصاحبه در سایت دانشکده مهندسی مکانیک به آدرس : mech.iut.ac.ir و کانال تحصیلات تکمیلی دانشکده در پیام­رسان بله (ble.im/join/MTZkOTk5M2) اعلام خواهد شد.

* مصاحبه کلیه داوطلبان از طریق لینک­های IUTMEET  انجام می­پذیرد. لینک­های ارتباطی داوطلبان در گرایش­های مختلف روز سه شنبه 1400/3/18 اطلاع رسانی خواهد شد.

* فقط از داوطلبان محترم گرایش سیستم ­های دینامیکی و مکاترونیک تقاضا می­شود نام و نام خانوادگی خود را به همراه شماره تلفن همراه و شناسه اسکایپ، به آدرس الکترونیکی تحصیلات تکمیلی mechatt@of.iut.ac.ir ایمیل نمایند. ( حتما در موضوع ایمیل ارسالی نام و نام خانوادگی و گرایش درج گردد.)

* باتوجه به قطعی مکرر برق، خواهشمند است تمهیدات لازم برای روش ­­های جایگزین اتصال به اینترنت را در نظر داشته باشید.

* بارگذاری مدارک در سیستم گلستان دانشگاه به شرح زیرالزامی است.

فرم شماره 1

تصویر مدارک تحصیلی (مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد) یا گواهی فارغ التحصیلی

ریز نمرات مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

تصویر کارنامه نتیجه انتخاب رشته آزمون ورودی دکترا (که از سایت سازمان سنجش دریافت شده است)

گواهی معدل و طول دوره تحصیلی (هردو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)

توصیه­ نامه های علمی معتبر(در صورت بسته بودن در پاکت، به منظور هماهنگی جهت ارسال توصیه نامه از طریق ایمیل استاد با شماره 33915266-031 تماس حاصل فرمائید.

فایل مقالات (در صورت وجود)

تصویر کارت ملی

اصل مدرک زبان (برای افرادی که مایل به استفاده از امتیاز زبان هستند)

صفحه تصویب نامه پایان ­نامه کارشناسی ارشد در صورت فارغ التحصیلی

هرآنچه می­تواند در ارزیابی علمی شما موثر باشد (از جمله گواهی رتبه، گواهی ثبت اختراع، گواهی برگزیدگی در جشنواره­های علمی معتبر یا المپیادهای علمی دانشجویی)

اصل گواهی مبنی بر عضو هیات علمی رسمی- قطعی یا رسمی- آزمایشی (صرفا برای متقاضیان استفاده از سهمیه مربی)

لطفا برای اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه­های مربوط، وب سایت دانشکده مکانیک را تا قبل از برگزاری مصاحبه به طور منظم بازبینی نمایید.

در صورت لزوم می­توانید ا زطریق آدرس الکترونیکی mechatt@of.iut.ac.ir  و یا شماره تلفن 33915266-031 تماس حاصل فرمائید.

یادآوری: لینک پیوستن به کانال تحصیلات تکمیلی دانشکده (@gradmech) در پیام­رسان "بله": (ble.im/join/MTZkOTk5M2)

تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی مکانیک

1400/3/9